Digital Marketing Internet Marketing
10 9.5 998 (c) by

Trang

Thứ Ba, 9 tháng 10, 2012

KIẾN THỨC DIGITAL MARKETING: LỜI KHUYÊN TỪ CÁC CHUYÊN GIA KHI LÀM VIDEO MARKETING

Khi các bạn chuẩn bị tung Video Marketing, hãy làm theo những lời khuyên này để chắc chắn rằng Video của bạn đạt nhắm đúng tới đối tượng và thu được số lượng view cao. 

1: Tiêu đề của bạn đưa lên phải dật tít

Cũng giống như một tiêu đề một bài đăng blog, tiêu đề video có thể kéo lưu lượng mạnh mẽ. Có hai lý do chính lý do tại sao tiêu đề rất quan trọng. Một, một chủ đề tuyệt vời có thể ngay lập tức thu hút sự chú ý của người xem. Thứ hai, khi bạn sử dụng các từ khóa thích hợp trong tiêu đề của bạn, bạn có nhiều khả năng để hiển thị trên các công cụ tìm kiếm khi mọi người đang tìm kiếm cho chủ đề của bạn. Và hãy nhớ rằng Google sở hữu YouTube, do đó, có một kết nối câu chuyện giữa video và tìm kiếm.

2: Cung cấp nội dung tuyệt vời

Hãy dành một chút thời gian để suy nghĩ về người xem mục tiêu của bạn. Làm những gì bạn biết rằng họ sẽ tìm thấy giá trị? Những gì bạn có thể dạy cho họ? "Làm thế nào để" video là rất thành công không chỉ bởi vì họ cung cấp giá trị tuyệt vời để người xem của bạn, nhưng bạn cũng có thể giới thiệu kiến thức và kỹ năng của bạn, do đó định vị mình như một chuyên gia. Điều này là quan trọng là bạn tiếp tục phát triển thương hiệu của bạn.

Ngoài ra, nếu video của bạn quá dài điều này làm mất sự chú ý của người xem. Hãy cố gắng giữ chúng ngắn.

3: Bao gồm URL của bạn trong video của bạn

Khi bạn chỉnh sửa video, hãy tận dụng lợi thế của các tính năng chỉnh sửa khác nhau. Một cách dễ dàng là tính năng để thêm một hộp văn bản vào video của bạn. Đây là nơi bạn có thể hiển thị địa chỉ trang website.

video-marketing-01

 Trên đây là một ảnh chụp màn hình của kênh YouTube Mari Smith. Chú ý cách cô ấy sử dụng một hộp văn bản trong video của mình để hiển thị thông tin chính, bao gồm cả URL của trang web của mình ở phần cuối của video của cô. Thông minh di chuyển!

4: Hãy tận dụng cơ hội xây dựng thương hiệu trên youtube

Đối với mục đích xây dựng thương hiệu, nên đặt logo công ty của bạn hiển thị rõ ràng ở vị trí nào đó trên màn hình. Bạn có thể làm điều này ở tất cả các video, hoặc trong những thời điểm quan trọng.
Trong hình dưới đây, nhận thấy logo của công ty như thế nào sẽ được hiển thị ở góc trên bên trái. Bạn có thể hiển thị logo của bạn trong suốt video của bạn hoặc chỉ vào những thời điểm quan trọng.
video-marketing-02

5: Luôn luôn cung cấp một liên kết HTML

Khi bạn đăng trên YouTube, bạn có tùy chọn để viết một mô tả ngắn của video của bạn Luôn luôn bắt đầu với các liên kết mà bạn muốn hướng dẫn người xem của bạn nên bạn không bỏ lỡ cơ hội quan trọng này.

video-marketing-03

Dưới đây là một bản chụp của các hộp mô tả từ một trong những video YouTube của tôi. Chú ý vị trí của URL của trang web của tôi (đó là điều đầu tiên bạn muốn đặt trong hộp) và các từ khóa được sử dụng trong tiêu đề của tôi cũng như mô tả.

6: Hãy vượt qua YouTube

Hầu hết mọi người up video trên YouTube. Sau khi up video lên bạn hãy nhúng video của bạn trên trang web. Điều này sẽ làm tăng số lượng thời gian người dân dùng để trang web của bạn và giúp phát triển một cá.

Làm thế nào để Nạp Video của bạn

Luôn Bao gồm một kêu gọi hành động: Không bao giờ bỏ lỡ cơ hội để yêu cầu người xem hành động ở cuối của video của bạn. Bạn có thể yêu cầu họ đăng ký nhận bản tin, đi đến một trang web cụ thể, để lại một nhận xét về video của bạn hoặc truy cập vào blog của bạn. Nếu video của bạn là tốt, rất có thể bạn sẽ phải quan tâm đầy đủ, làm cho chắc chắn để tận dụng lợi thế của nó!

Chiến lược cơ bản từ khoá


Có không thiếu các thông tin trực tuyến cho các chiến lược từ khóa. Dưới đây là một số điều cơ bản bạn sẽ phải chú ý đến khi bạn tạo các video của bạn. Để tối ưu hóa video YouTube của bạn, hãy chắc chắn sử dụng các từ khóa trong tiêu đề, mô tả video của bạn, và các thẻ.

Sử dụng các trang văn bản của trang web của bạn như là một loại "bản đồ" cho Google. Để giúp các công cụ tìm kiếm tìm ra những gì video của bạn được về, nhúng video vào các trang văn bản trên trang web của bạn có liên quan đến video của bạn.

Mục cụm từ tìm kiếm cụ thể, không chỉ tìm kiếm các từ. Ví dụ, thay vì sử dụng "cupcakes" là một từ khóa cho một tiệm bánh hữu cơ, sử dụng "cupcakes với frosting hữu cơ" cho một cơ hội tốt hơn hiển thị trên mặt trước của kết quả tìm kiếm.

tag: Internet Marketing, Video Marketing

20 nhận xét:

 1. Mother sends PINGU to the baker’s to fetch the bread bu in the process he steals a cake. He attempts to conceal is from his mother but she spots it and he has to go back to the baker’s shop and apologise. As a punishment PINGU must clean the chimney, which he promptly falls down but gets a cake as a thank you anyway. However PINGU is not best pleased when he discovers that, whilst he has been washing off the chimney dirt, Pinga has eaten his reward.

  Trả lờiXóa
 2. In this profoundly antagonistic world, only hard work doesn't pay rather, hard work along with smart work is obliged to establish yourself uniquely in the masses. Due to the overabundance of theories, application, and in-depth information associated with writing assignments, students discover it truly tough to accomplish their tasks on time. Hence, they start looking for assignment writing service provider. Especially those students who are studying in Australia as they are living in an extremely challenging environment. So, get better grades in their assignments, they seek online assignments help services in Australia.

  Trả lờiXóa
 3. online research proposal help students who are facing difficulty and spending restless nights with the fear of finding a flawless research proposal help online, then you are in the right place.

  Trả lờiXóa
 4. Domyhomework.us is one of the best do my homework me service in the USA that has been helping students in writing assignment. You can see so many homework writing services or assignment writing service online. It is not difficult to find one. However, it becomes a great deal while finding a worthy Homework Writing Service for yourself. DoMyHomework Is currently the best do my homework online service available on the internet where you can pay for homework help without second thoughts.

  Trả lờiXóa
 5. You can get a chance to manage your academic performance more than earlier. Moreover, it allows you to reach out custom essay help Service so that you can live hassle-free educational life. Hire proficient writers who have acquired their degrees from the top notch universities all over the world. We provide our services at affordable rates and always guarantee clients satisfaction.

  Trả lờiXóa
 6. Don’t have enough money and worried? We are aware of the fact that majority of students have financial constraints and live on a shoe string budget throughout their academic lives. If you too are restraining yourself from seeking professional help because you feel it is going to drain your hard earned money we are here to help you out; SourceEssay essay writing help has a team of qualified essay experts who provide online essay help to academic students.
  make my assignment
  Plagiarism Free Dissertation Help

  Trả lờiXóa
 7. The way you write essays may or may not be right. If you want to know whether you are doing it right or not get in touch with expert essay helpers. They will analyze your work and let you know the areas of improvement. This can bring a lot of improvement in whatever you are doing right now. All it takes is just a step forward to betterment. Reach to genuine experts and you will surely find some valuable tips for the academic. You can even pay experts to write an essay from scratch. Overall, hiring an Assignment help is a good thing.
  takemyonlineclass | programming help

  Trả lờiXóa
 8. Every student has different requirements depending on which they need help with homework. For some, short deadlines become intolerable and they fail to meet them so they reach my assignment help. For some other students, it is often tough to meet university guidelines. Some are not well-versed with the proper referencing style and some just don’t understand the assignment topic. As we said earlier, there are different reasons for different students for approaching assignment writing help. However, the main aim of all of them remains quite similar – to achieve good grades. You can also try taking such a service if you are struggling with academics.

  Trả lờiXóa
 9. If you are looking for economical and reliable Assignment Help Spain for your really tedious and time consuming homework, get in touch with our experts at Help in Homework and be sure to make it to the topper’s list. Our experts will provide you with relevant, free from plagiarism, and timely solutions to all your academic problems. They will wilfully and meticulously complete your homework on time as per the specifications of your teacher and help you score the brilliant A grade at an unbelievably reduced cost. Our experts are proficient in their subjects and have a good experience of helping students with their academic tasks. So, have faith in our experts and earn yourself a name.

  Trả lờiXóa

 10. Reel Craze, the premier online destination for movie lovers who want the latest information on all the latest releases and happenings in the world of movies. We've got reviews and analysis, gossips and more.

  Trả lờiXóa
 11. I like your message and think like you Hope to see your message again. :P
  ผลบอลสด
  ผลบอลสดวันนี้

  Trả lờiXóa
 12. Thank you for visiting the comments Please continue to comment 7m

  Trả lờiXóa
 13. Nhận xét này đã bị tác giả xóa.

  Trả lờiXóa
 14. Digital marketing is the promotion of products or services using digital channels, such as the internet, social media, search engines, email, and mobile apps, to reach and engage with target audiences.
  northern virginia personal injury attorney
  abogado de accidentes de semi camiones
  bufete de abogados de accidentes de motocicleta


  Trả lờiXóa